Відкритий урок з предмету «Біологія»

Відкритий урок з предмету «Біологія»

   Відкритий урок з предмету «Біологія» в групі КК-146 за професією «Кухар. Кондитер» провела спеціаліст першої категорії Павленко Олена Миколаївна.
   Тема уроку: «Жири, як компоненти їжі».

   На уроці учні ознайомились з загальною характеристикою жира. Значення жирів для життєдіяльності людини. Класифікація жирів та жири в продуктах харчування.
   Викладач постійно розповідав про жири, показуючи інформацію на мультимедійній дошці.
   Урок був цікавим як учням, так і педагогам-колегам.
   Усі присутні запам’ятали правила використання жирів при приготуванні їжі та рекомендації для кухарів, кондитерів під час роботи. 

2

1

 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6

 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

  9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

  11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12

 13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14

 15