Заходи

Конкурс буктрейлерів 

 "Книжки - кораблі думки, що мандрують хвилями часу" 

Френсіс Бекон 

   Кожен з нас замислювався: як цікаво розказати про книгу, яку прочитав? Як її прорекламувати? Просто переказати це вже не цікаво для нашої молоді. А ось зняти буктрейлер за книгою – це щось нове.

   Вже другий рік поспіль проводиться конкурс буктрейлерів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Книга, яка надихає».

    Цьогоріч  у цьому конкурсі прийняли участь учні групи ЕЕ-220 Доценко Олександр, Максюта Віталій, Лисаков Віталій, яким допомагала та надихала викладач української мови та літератури Нестеренко Наталія Миколаївна. Для буктрейлеру була вибрана книга, якою хлопці зацікавилися – «Хресний батько» Маріо Пьюзо. 

   Два місяці хлопці разом з викладачем української мови та літератури Нестеренко Наталією Миколаївною знімали відео, вибирали цитати, писали сценарії, монтували. Два місяці клопіткої праці в кабінеті української мови та літератури.

   І ось 28-29 жовтня 2020 року в онлайн режимі на платформі Zoom відбувся публічний захист конкурсу буктрейлерів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Книга, яка надихає».

   У номінації конкурсу «Буктрейлер до твору зарубіжної літератури» Доценко Олександр зайняв 3 місце.

   Щиро вітаю команду, яка створювала матеріал для цього конкурсу із перемогою! Сподіваюся, що наступного року буде 1 місце!

Викладач української мови та літератури

Нестеренко Наталія Миколаївна

33333

555555

 

888