Екскурсія в м. Дружківка на хокейний матч

Екскурсія в м. Дружківка на хокейний матч

   Учні ДНЗ «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти» разом з педагогічними працівниками 25 лютого відвідали хокейний матч на льодово-спортивному комплексі «Альтаір» між командами «Донбас-Кременчуг» за підтримки фонду Бориса Колесникова. 

 

    Було цікаво, ми як заворожені спостерігали за грою команди «Донбас», яка перемогла з рахунком 2-1. Хлопці говорили, що мріють подивитися хокейний матч – їх мрія здійснилася. На екскурсію нас проводжали заступник директора Департаменту освіти і науки м. Запоріжжя Фурса О.О. та директор політехнічного центру Полухін В.Ф., який наголосив: «Направляю найкращих, бажаю добре відпочити та набратися необхідних знань». На екскурсію поїхали найкращі спортсмени, переможці конкурсів, відмінники навчання.

     26 лютого на нас чекала дуже цікава екскурсія на найбільше підприємство в Східній Європі «Артвайнері» з виробництва шампанського класичним пляшковим способом. Ми пройшли підземними гіпсовими тунелями, долучилися до тонкощів створення «вина королів», ознайомилися з найкращими зразками сучасної продукції.

   Але на нас чекала ще екскурсія на підприємство, яке є одним з найбільших українських виробників кондитерської продукції «Конті». Асортимент продукції складають шоколадні цукерки, печиво, десерт, батончики. Все було смачно. На завершення ми поїхали до ресторану «Комільфо», де нас радо зустріли та пригостили дуже смачним обідом. Але на нас чекала дорога додому. Дякуємо фонду Бориса Колесникова, дякуємо нашому директору Полухіну В.Ф.

Учнівське самоврядування