Новини

 

 

 

 Участь учнів центру  в фестивалі патріотичного кіно «Позивний Зеніт»

   Учні Запорізького політехнічного центру  протягом тижня відвідували  фестиваль військово-патріотичного кіно «Позивний Зеніт».

 

   Програма фестивалю включала  цикл із п’яти національних фільмів «Позивний Зеніт» режисерів Анни Мартиненко та Тетяни Кулаковської, які представили  обличчя передової, обличчя новітньої історії України.

   Ми  передивилися всі п’ять частин цього циклу-фільму  «Позивний Зеніт». У кожного з нас цей фільм визвав хвилю емоцій..!! Ледве стримуючи сльози, ми дивилася на екран, спостерігаючи справжні події, які відбуваються на Сході України.  Фільм важкий, бо показує правду. Але найголовніше - в залі була тиша,  всі присутні  уважно слухали і дивилася на те, що відбувається на екрані. Після закінчення фільму  ми виходили з залу з напруженими обличчями, сповнені емоцій, які були  різними у кожного.

   Ми,  молодь, повинні дивитися такі  життєві фільми, щоб  знати правду про тих, хто боронить нашу незалежність, та завжди бути готовими стати на захист країни.  Ці фільми мають спонукати громадян України поважати й цінувати військових, які  бережуть  наше мирне життя.

                                                                                     Викладач Кравець О.В.

                                                   Рада учнівського самоврядування

fest kino2017