Новини

Семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області.

7 грудня 2017 року на базі ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник» пройшов семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області на тему «Формування національної свідомості майбутнього патріота і громадянина».

 

Від нашого навчального закладу прийняв участь – Живиця Михайло Аркадійович.

Відкрила семінар-практикум методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Грищенко Наталія Петрівна.

Директор ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник» Базь Олександр Станіславович розповів присутнім про стан та перспективи розвитку навчального закладу в сучасних соціально-економічних умовах регіону.

Заступник директора ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник» Савінська Лариса Мойсіївна доповіла присутнім про інноваційні форми і методи організації виховного процесу з питань формування національної свідомості майбутнього патріота і громадянина.

Головний спеціаліст відділу по роботі з молоддю Управління молоді та сім’ї Департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради Шостак Вероніка Петрівна проінформувала присутніх про реалізацію соціальної міської програми підтримки обдарованої молоді міста Запоріжжя та участі в ній професійно-технічних навчальних закладів

Кириченко Віктор Анатолійович, голова методичної комісії класних керівників ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник» розповів про роль класного керівника у системі національно-патріотичного виховання учнівської молоді навчального закладу. Учні навчального закладу представили творчі проекти «З Україною в серці» і «Нашого цвіту по всьому світу».

Про організацію національно-патріотичного виховання в учнівському гуртожитку засобами театрального мистецтва ознайомила присутніх Кулієва-Корчинська Сурая Мусілімівна, вихователь гуртожитку ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник».

Класний керівник Гонтар Світлана Миколаївна та учні провели позакласний захід до Збройних Сил України «Свято мужності, відваги і слави».

Підвела підсумки семінару-практикуму заступників директорів з виховної роботи методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Грищенко Наталія Петрівна.