Новини

 У групі ЕГ – 115 пройшла поетапна атестація

1 лютого 2018 року в ДНЗ «Запорізький ПЦПТО» у групі ЕГ – 115 пройшла поетапна атестація (3 курс за професією: «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» - на ІІ розряд).

 

Учні цієї групи раніше захистили дипломну роботу з професії: «Електрогазозварник» 4 розряду. Багато було задано питань головою комісії Міщенком В.В. (старший майстер цеха № 10 товариства ЗТМК), заступником голови комісії директором ДНЗ «Запорізький ПЦПТО» – Полухіним В.Ф., заступником директора з НВР – Ліушем А.М., головою ПЦК, викладачем спецдисциплін – Сагайдак Н.О. та майстром в/н , викладачем спецдисциплін Давідченком В.С.

Поетапна атестація проходила в 2 етапи: І етап – учні проходили тестування на комп’ютерах, ІІ етап – доповіді про перевірочні роботи, які виконували на підприємстві.

Учні показали достатній рівень знань підчас проходження виробничої практики на підприємстві. Атестація пройшла на достатньому рівні. Такі учні, як Аршинніков Валентик, Азорський Вадим, Саморський Олександр отримали 10 балів, Телятник Роман – 9 балів.

Бажаємо успіхів у подальшому навчанні та успішно захистити дипломну роботу для отримання ІІІ розряду з професії: «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах».