Новини

 Засідання круглого столу із представниками Європейського фонду освіти

Zaporizhstal 2 800x534

   26 лютого 2018 року на базі ДНЗ «Запорізький ПЦПТО» відбулося засідання круглого столу з питань впровадження дуальної форми навчання у професійних освітніх закладах. У засіданні прийняли участь представник Європейського фонду освіти (ЄФО) Дідьє Желібер, фахівець ЄФО з питань залучення приватного сектору до професійної освіти, Інна Дергунова, асистент проекту ЄФО з розвитку навчання на робочому місці, директор Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Озерова Т.Я., начальник управління Департаменту освіти і науки ЗОДА Хіврич В.В., провідний спеціаліст Департаменту освіти і науки ЗОДА Ципріанова С.Г., директор НМЦ ПТО у Запорізькій області Паржницький О.В., представники промислових підприємств ТОВ «ЗТМК», ПАТ «Запоріжсталь».

 

   Під час засідання круглого столу були обговорені питання впровадження елементів дуальної системи в Україні, висвітлено проблеми, потреби та можливості навчання на робочому місці. Директор Центру Полухін В.Ф. розповів учасникам про основні напрацювання навчального закладу за період впровадження даної системи, висвітлив отримані результати та накреслив перспективи. 

1

2

3а

4

   Гості із задоволенням ознайомилися із навчально-матеріальною базою для підготовки кваліфікованих робітників у навчальному закладі.

5

6

7

8

9

10

11

12

13
   Для учасників круглого столу була організована робоча зустріч із Генеральним директором ПАТ «Запоріжсталь» Шурмою Р.І. та проведена екскурсія на підприємство для ознайомлення із конкретними робочими місцями виробничої практики учнів Центру.

14

15

17