Майстер-клас з приготування італійської піци
Майстер-клад 28.02.2018 року в рамках проведення тижня пропаганди професії «Кухар. Кондитер» відбувся майстер-клас з приготування італійської піци.
Учні гр.КК-145 Голець Я. та Гусинський І. разом з майстром виробничого навчання Лукомською Катериною Дмитрівною продемонстрували особливості приготування піци.
Голець Яким дуже цікаво розповів про тонкощі виготовлення піци, використовуючи історичні факти. Одночасно з розповіддю, показував етапи приготування. Під бурхливі оплески учнів Яким спробував розкрутити тісто для піци на руці, як справжній піцейоло.
Гусинський Ігор продемонстрував розкочування піци на столі, що набагато складніше, ніж на руці, розповідаючи про різні начинки та тонкощі приготування соусів.
Процько В. підготувала невеличку вікторину, переможці якої отримали шматочки піци.
Усі отримали задоволення від заходу.