Новини

   Свято Останнього дзвоника в ДНЗ «Запорізький ПЦПТО»

   12 червня в ДНЗ «Запорізький політехнічний центр професійно – технічної освіти» відбулася святкова лінійка, присвячена святу Останнього дзвоника.

     Панувала особлива, сповнена приємних емоцій атмосфера. Квіти, різнокольорові кульки, посмішки, чарівні пісні та мужній силовий номер, зворушені батьки, які  благословили випускників на довгі та добрі літа, люблячі викладачі та справжні майстри виробничого навчання - все це окраса нашого незабутнього свята. 

    По традиції випускників привітав Директор політехнічного центру, Заслужений працівник освіти України, депутат Запорізької міської ради Полухін Володимир Федорович. Він звернувся до випускників зі словами підтримки та поздоровив  із закінченням навчального закладу, побажав незабутніх вражень, відмітив важливість для кожного знайти свою життєву стежину та стати гідними громадянами нашої держави. Наголосив, що від ідей, творчої думки, працьовитості залежить майбутнє нашої України та рідного краю. На святі були присутні почесні гості: Баєв А.І. - голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, Петерик С.М. -  заступник директора НМЦ ПТО, керівники підприємств - замовників кадрів, які побажали випускникам центру щасливої долі, вагомих успіхів та запросили на роботу до ведучих підприємств Запорізького регіону. 

MyCollages 10

    Представники ПАТ «Запоріжсталь» та ТОВ "Запорізький ливарно-механічний завод" подарували нашому навчальному закладу новітні технічні засоби. 

MyCollages 11

    Директор центру вручив Почесні грамоти найкращим випускникам. Випускники привітали педагогічний колектив своїми мужніми та душевними виступами.

 

     Справжнім запальним танцем привітали випускників наші викладачі та майстри виробничого навчання.

 MyCollages 14

MyCollages 13

    І ось хвилююча мить - звучить мелодія останнього дзвоника і летять різнокольорові кульки з побажаннями випускників 2018 року в небо…  

      Мужності, віри і мрії Вам - випускники у прекрасне майбутнє!!!

                                                                                                                      Учнівське самоврядування