Новини

 Поетапні кваліфікаційні атестації в групах ЕМ-126 та ЕМ-127

   Згідно навчальних планів 23.11.2018 на базі ДНЗ «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти» в групах ЕМ-127 та ЕМ-126 за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» відбулися поетапні кваліфікаційні атестації на II та III кваліфікаційні розряди.

   Для учнів гр.ЕМ-127- це перша сходинка, на яку ступили наші другокурсники – отримавши II розряд з професії, успішно пройшовши виробничу практику на підприємствах міста. Головами кваліфікаційних комісій були представники підприємств для учнів другого курсу: Нікольский Євгеній Вікторович - заступник головного енергетика ПрАТ «Запоріжвогнетрив» та для учнів третього курсу: Логвинов Володимир Олександрович - начальник групи наладки 11 цеху ТОВ «ЗТМК».
   Хвилювання, підготовка до екзаменів і все це позаду – молодці. У одних - це був перший іспит, у інших - другий. Хто здав краще, а хто на середньому рівні, але всі успішно здали. Члени комісії, а також наші педагоги завжди підтримають і допоможуть кожному, а саме головне знайдуть такі слова, які нададуть наснаги до перемоги.

Голова ПЦК Закутіна З.В.

 

19

1 2

3 4

5 6

7 8

9 10