Новини

 Відкрите засідання гуртка “Easy English” 

   15 березня 2019 року викладач англійської мови ДНЗ “Запорізький ПЦПТО” Доценко Анна Олександрівна провела відкрите засідання предметного гуртка “Easy English”, на якому окрім членів гуртка-учнів навчального закладу були присутні гості — викладачі загальноосвітніх дисциплін.

   Темою засідання було обрано “Символіку англомовних країн”. Учні мали змогу порівняти символи флори й фауни в Об'єднаному Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, Сполучених Штатах Америки, Канаді, Австралії, Новій Зеландії та дізнатися багато історичних фактів та легенд, пов'язаних з цими символами. Кольорові картинки та іллюстрації супроводжували лінгвокраїнознавчу інформацію. Було проведено віртуальну міні-подорож визначними місцями країн, мова яких вивчається. Учні дізнались багато цікавого про архітектурні й скульптурні витвори мистецтва у Великій Британії та Сполучених Штатах, відповіли на питання вікторини, розгадали кросворд та розв'язали анаграму. Також почули багато крилатих висловів про кохання й взаємовідносини та подивились відео про сучасні особливості культурного життя п'яти країн Співдружності націй.

    Найактивнішим членом предметного гуртка виявився учень групи ЕМ-128 Бараненко Андрій, який набрав найбільшу кількість балів та отримав сувенір на згадку. 

4

3 6

7 8