Новини

 Екскурсія-семінар учнів на підприємстві «Тріада-Зварка»

   З метою формування у учнів спеціальності «Прикладна механіка» (спеціалізація «Зварювальне виробництво») знань, умінь та навичок, які дозволяють працювати з роботизованим зварювальним обладнанням 25 вересня 2019 р. було організовано екскурсію-семінар на базі підприємства «Тріада-Зварка».

   Екскурсію провів директор підприємства Кирило Красносельський, який пояснив учням, що застосування промислових роботів дозволяє повністю автоматизувати цілий ряд технологічних процесів зварювання та споріднених технологій.
   Кандидат технічних наук, доцент кафедри «Обладнання та технології зварювального виробництва», викладач дисципліни «Робототехніка у зварювальному виробництві» Руслан Куліковський наголосив, що експлуатація та застосування у виробництві роботизованого зварювального обладнання потребує спеціальної кваліфікації, комплексу знань та навичок, пов’язаних з особливостями цього високотехнологічного обладнання й умов його використання.
   Ознайомившись із призначенням та умовами застосування роботизованого зварювання майбутні молоді спеціалісти зуміють використовувати отримані знання в своїй практичній інженерній діяльності.

1

2

Robot