Новини

 Тиждень безпеки дорожнього руху

   В Політехнічному центрі у період з 17 по 21 травня ц.р.  проводиться традиційний Тиждень безпеки дорожнього руху (в рамках виконання Плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2024 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21.10.2020 р. № 1360-р).

    Одним з основних моментів цьогорічного  Тижня безпеки – привернення уваги учасників освітнього процесу до нововведення в діючих Правилах дорожнього руху, а саме – обов’язкового використання світлоповертальних елементів на одязі або на засобах індивідуального пересування у темний час доби під час перебування (пересування) по вулицях і дорогах.

   З метою популяризації використання світлоповертальних елементів у темний час доби Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» спільно з Міністерством освіти і науки України проводять серед учнів загальноосвітніх навчальних  закладів та студентів профтехучилищ всеукраїнський конкурс соціальних відеоробіт «БУДЬ ПОМІТНИМ НА ДОРОЗІ». Колективи-переможці конкурсу будуть відзначені грамотами та «яскравими» подарунками.

   З вимогами до відеоробіт можна ознайомитися в кабінеті охорони праці Центру (кімн. В226) аба на сайті dopomogadtp.com.

   У нашому закладі освіти під час Тижня безпеки дорожнього руху  передбачено проведення конкурсу на краще знання Правил дорожнього руху  та конкурсу  малюнків за тематикою «БУДЬ ПОМІТНИМ НА ДОРОЗІ».

Інженер з охорони праці М. Турба

111