Новини

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2023 

   У межах відзначення Дня охорони праці Державна служба України з питань праці спільно з ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» проводять XII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2023. Попри війну, конкурс відбудеться та зробить свій внесок у перемогу України.

    Конкурс проводиться у два етапи. На першому етапі (з грудня по лютий) територіальні органи Держпраці проводять відбіркові тури в областях. Другий фінальний етап організовує ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за участі Держпраці України (березень – квітень).

    Тематика конкурсу - безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного та приклади небезпечного виконання роботи у будь-яких галузях і сферах діяльності: енергетики, комунального господарства, рятівників, вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті, волонтерів на тимчасово окупованих територіях тощо; небезпечні фактори, ризики та загрози життю та здоров"ю на робочих місцях та в побуті, дитячий погляд на вплив агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.

8753

nakaz