Новини

День відкритих дверей у ДНЗ «Запорізьке ВІПУ»

13  грудня 2013 року у ДНЗ «Запорізьке ВІПУ» відбувся День відкритих дверей. На захід на запрошення директора ДНЗ «Запорізьке ВІПУ», майстрів виробничого навчання та викладачів училища відгукнулись учні 9-х та 11-х класів ЗОШ 75, ЗОШ 94, ЗОШ 78, учні 9-х класів ЗОШ 32, ЗОШ 91, ЗОШ 13, учні 11-х класів ЗОШ 30, ЗОШ 33, ЗОШ 46 та учні ПТНЗ, які бажають навчатися на Ш ступені навчання.

 

    

Гостей заходу у стінах ДНЗ «Запорізьке ВІПУ» зустріли чаєм, кавою та солодощами, піснями й доброзичливою увагою. Усі присутні мали змогу ознайомитись з матеріально-технічною базою, переліком запропонованих професій та умовами вступу до навчального закладу. Педагогами училища було проведено оглядову екскурсію з метою надання наочної інформації про ДНЗ «Запорізьке ВІПУ».

    

Перед учнями шкіл виступили представники підприємства ПАТ «Дніпроспецсталь» Шевченко Наталя Іванівна та випускник 2012 року, а нині робітник підприємства Трубніков Олексій з цікавими розповідями про саме підприємство та підготовку майбутніх кваліфікованих робітників. Дуже зацікавились абітурієнти вікториною, яку провела інженер першої категорії ВКіРП Шевченко Н.І. А подарунки викликали бурхливі оплески.

  

Учні, викладачі та майстри виробничого навчання  різних професій ДНЗ «Запорізьке ВІПУ» надали гостям  вичерпну інформацію про навчально-виробничий процес, а їх особисті враження та зауваження стали цінними доповненнями до відео презентації, яку підготували викладач інформатики Лисенко Вікторія Костянтинівна та керівник гуртка Трофімова Вікторія Миколаївна.

 Для випускників ДНЗ «Запорізьке ВІПУ» відкриваються широкі можливості отримати не тільки актуальну на ринку праці професію та гарантовано знайти роботу на металургійних комбінатах міста, а й спеціальність, вступити без ЗНО на бюджет до обраного ВНЗ (наприклад, до Запорізького національного технічного університету або іншого ВНЗ за вибором учня). Найкращі й найталановитіші учні усих груп та спеціальностей ДНЗ «Запорізьке ВІПУ» з гордістю говорять про свій навчальний заклад, про обрану професію. Для багатьох випускників колишніх років ДНЗ «Запорізьке ВІПУ» - альма матер, що надала путівку до життя й стабільного заробітку.

 

Завершився захід демонстрацією фільму про навчальний заклад та виконанням вокальних композицій обдарованими учнями училища.

Запрошуємо всіх  випускників 9-х та 11-х класів шкіл міста здобути потрібну професію й стати справжніми професіоналами у ДНЗ «Запорізьке ВІПУ». В 2014 – 2015 навчальному році на базі 9-х та 11-х класів можна отримати наступні професії:

- електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах;

- електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування;

- кухар; кондитер;

- оператор поштового зв’язку;

- апаратник синтезу, електролізу;

- слюсар контрольно-вимірювальних приладів і автоматики (електромеханіка). Електромеханік з ремонту лічильно-обчислювальної техніки;

- машиніст крана металургійного виробництва. Слюсар-ремонтник.

На базі отриманої професії надається освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст» за спеціальностями:

- зварювальне виробництво;

- монтаж і експлуатація електроустаткування;

- технологія харчування.

 Приймальна комісія працює щодня (крім вихідних) з 8.00 до 16.30. Долучись до команди професіоналів й зроби крок у впевнене майбутнє вже сьогодні!

Учнівське самоврядування