Новини

 

Свято 8 Березня в політехнічному центрі

Із святом весни, краси і любові!

Хай щастя і радість несе кожна  мить,

всього у житті хай буде доволі,

на кожному кроці завжди хай щастить!

Свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Напередодні свята  7 березня в політехнічному центрі було проведено  святковий концерт присвячений усім жінкам. Найкращі вітання , найтепліші слова звучали для дівчат, жінок- викладачів, майстрів, працівників бухгалтерії, господарчої служби, мед. працівника. В цей день наші  чарівні жінки світилися  від щастя.

 

 Директор центру Полухін Володимир Федорович  привітав зі святом 8 Березня жінок та побажав побільше посміхатися, мріяти, бути завжди усміхненими та коханими.

  Свято розпочалося веселим танцем-  попурі  в виконання членів учнівського самоврядування центру   Лисакова Віталія, Запісочного Артема, Романа Данила, Непоти Романа та Вороб’я  Павла. 

 

Весняна презентація,  чудові пісні звучали в виконанні Данила Корхового, Кірієни  Антонюк та керівника гуртка Трофімової Вікторії,  яка підготувала  святковий концерт .   

Веселі ведучі Данило Соловйов та Зайцев Максим підіймали настрій усім присутнім.

 

« Веселі музики» завітали до центру привітати наших улюблених жінок зі святом з композицією « Білі троянди».  Віталій Лисаков грав на сопілці, Роман Данило -  на барабанах, Непота Роман та Безкровна Марія –на гітарах, Воробей Павло – на баяні , всім було радісно. Запальний танець в виконанні наших чарівних дівчат Безкровної Марії та Жук Тетяни  ще раз показали нам красоту наших дівчат. 

Заступник директора з виховної роботи Живиця М.А. приєднався до поздоровлення та побажав довічного щастя, виконання мрій та весняного настрою всім жінкам.  Привітати зі святом жінок  прийшли учні- козаки нашого куріня, які показали справжню чоловічу, козацьку силу та мужність. Наприкінці свята всі юнаки та чоловіки оплесками проводжали жінок із зали.