Новини

 Обласний семінар-практикум викладачів суспільних дисциплін

   6 лютого на базі Центру пройшов семінар-практикум викладачів суспільних дисциплін.
   Директор Центру Полухін Володимир Федорович розповів про діяльність, матеріальну базу Центру та роботу педагогічного колективу в умовах модернізації професійної (професійно-технічної) освіти: проблеми, пошуки, перспективи розвитку.

   Викладач суспільних дисциплін Саламаха Ігор Валерійович провів урок з історії України в групі ЕМ-127 ІІІ курсу на тему «Політика перебудови в СРСР» (готуємось до ЗНО).
   Викладач природничо-математичних предметів Шоя Вікторія Костянтинівна провела практичні навчання з використанням методу проектів на уроках та у позаурочний час.
   Методист з навчальної роботи Недодара Нінель Володимирівна ознайомила викладачів з методами і формами підготовки учнів до ЗНО-2020. Розповіла про участь учнів 1 курсу у Всеукраїнському конкурсі «Українське народознавство» (організатор конкурсу – Всеосвіта).
   Завідуюча бібліотекою Федосенко Марія Миколаївна ознайомила присутніх з новими підручниками, історичною літературою, посібниками, які є в бібліотеці.
   Учень ІІІ курсу групи ЕМ-127 Соловйов Данило від учнівського самоврядування привітав учасників семінару-практикуму українською піснею та побажав творчих успіхів.
   Історія Центру… 

1 4

5 8

9 12

13 16

11