Новини

 Конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» серед учнів групи ЕМ-129

   В рамках тижня електротехнічних дисциплін та професій 01 квітня 2021 року був проведений конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти групи ЕМ-129 за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», який складався з двох турів: теоретичного та практичного.

    Під час проведення теоретичного туру учасники виконували тестові завдання на знання теоретичної підготовки з предметів «Електробезпека», «Електротехніка з основами промислової електроніки», «Креслення», «Спецтехнологія».

   Практичне завдання виконували згідно до вимог кваліфікаційної характеристики професії, які відповідають ІІІ кваліфікаційному розряду. Кожен учасник на підготовленому макеті пускової апаратури виконував збірку електричної схеми пуску нереверсивного асинхронного двигуна з коротко замкненим ротором.

   Учасники конкурсу дотримувались вимог з охорони праці, організації робочого місця, відповідності електросхеми кресленню, якості складання електросхеми.

   З теоретичними та практичними завданнями впоралися всі учасники конкурсу. У конкурсі приймали участь 24 учні.

   За результатами конкурсу будуть визначені переможці:

за І місце передбачена грошова винагорода та диплом;

за ІІ та ІІІ місце – нагородження грамотами.

Майстер в/н Зоя Спірідонова

1

2

3

4

5